خدمات تلفن همراه

آشپزی - خوراک لوبیا سبز

مواد لازم
لوبيا سبز نيم کيلو
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پياز 2 عدد
سير 2 تا 3 حبه
ماست 12 پيمانه
سس مايونز12 پيمانه
گردو1 پيمانه
جعفري ساطوري شده 12 پيمانه
نمک، فلفل، دارچين 12 قاشق چايخوري
زعفران سائيده شده به ميزان لازم
لوبيا سبز 500 گرم
سينه مرغ 1 عدد
هويچ 2 عدد متوسط
سيب زميني 1 عدد متوسط
پياز 1 عدد متوسط
گوجه فرنگي 2 عدد متوسط
ادويه و آبليمو به مقدار لازم
در ظرف مورد نظر براي طبخ غذا، پياز را خلال خرد كنيد و يك الي دو دقيقه در روغن سرخ كنيد، بعد لوبيا، هويچ و مرغ را اضافه كنيد و خوب تفت دهيد.( حدود 10 دقيقه )
گوجه ها را ميكس كنيد يا ريز رنده كنيد و در اين مرحله به خوراك اضافه كنيد.
طرز تهیه
لوبيا را تميز بشوئيد و به طول سه تا چهار سانتي متر برش بزنيد.
سينه مرغ را مكعبي درشت خرد كنيد و هويچ و سيب زميني را هم خرد كنيد و كنار بگذاريد.
لوبيا سبز را ريز خرد کرده و آب پز مي کنيم و در کره تفت مي دهيم.
گوشت چرخ کرده و پياز سرخ کرده، نمک، فلفل و دارچين را اضافه کرده و بعد لوبيا را به گوشت اضافه مي کنيم و با هم مخلوط مي کنيم.
سپس آن را کنار گذاشته تا کاملا سرد شود.
بعد سس و ماست و سير و نمک را با هم مخلوط کرده بعد از سرد شدن غذا را داخل ظرف مورد نظر ريخته و بعد سس و ماست آماده شده را روي غذا مي ريزيم و با گردو، جعفري و پياز داغ تزيين مي کنيم.
اين غذا به صورت سرد سرو مي شود.
بگذاريد كمي آب گوجه ها كشيده شود.بعد دو ليوان آب در ظرف بريزيد و صبر كنيد با حرارت ملايم به آرامي بپزد.
سيب زميني را هم ميتوانيد جداگانه سرخ كنيد و در اواخر پخت به غذا اضافه كنيد و هم ميتوانيد بعد از اينكه آب گوجه ها كشيده شد به مواد اضافه كنيد تا به جاي سرخ شدن، همراه مواد بپزد.
حدودا يك ساعت زمان لازم است تا خوراك با شرايط فوق كاملا بپزد.
موقع سرو، نمك و آبليموي غذا را اندازه كنيد و همراه نان سرو كنيد.
در اين خوراك به دلخواه از سبزيجاتي مثل نخود فرنگي، كدو، قارچ و....هم ميتوان استفاده كرد.
اين غذا جزو غذاهاي سبك و سالم به شمار ميرود و براي وعده شام، بسيار مناسب است.
ادويه اين خوراك ميتواند مخلوطي از فلفل سياه، زرد چوبه، نمك و كمي اورگانو در آخر كار باشد.
نکات
دقت كنيد مرحله سرخ كردن در اول كار را به خوبي انجام دهيد.
كل مزه اين غذا به همان مرحله بستگي دارد به جاي مرغ از تكه هاي گوشت بدون استخوان هم ميتوانيد استفاده كنيد.
اگر به جاي گوجه فرنگي از رب گوجه استفاده كرديد، يك قاشق غذا خوري رب را در مقداري روغن تفت دهيد و در همان مرحله به خوراك اضافه كنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 169,634,575