خدمات تلفن همراه
آشپزی - خوراک سینه مرغ با سس اسفناج
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
سینه مرغ 2 عدد
پیاز 1عدد
سیر 1 حبه
اسفناج خرد شده 2 پیمانه
گردوی خرد شده یا نیمه شده دو سوم پیمانه
آرد 2 قاشق سوپخوری
آب یا استاک مرغ 4 - 3 پیمانه
خامه دو سوم پیمانه
ادویه، زردچوبه، فلفل، نمک به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه
سینه مرغ را با کمی نمک و زعفران مزه دار میکنیم.
ادویه مناسب برای این غذا تخم گشنیز، فلفل بهار سائیده شده و زردچوبه است که با هم مخلوط میکنیم و مزه خیلی خوبی به این غذا میدهد ولی از هر ادویه دلخواهی میتوان استفاده کرد.
نیاز نیست سینه مرغ خیلی مزه دار شود و همان موقع استفاده هم میتوان مزه دار کرد اما اگر یک ساعت قبل مزه دار کنیم و بگذاریم بماند طبیعتاً بهتر خواهد بود.
به میزان لازم روغن زیتون داخل ماهی تابه میریزیم تا گرم شود و دو طرف سینه های مرغ مزه دار شده را داخل ماهی تابه سرخ میکنیم تا رنگ طلایی خوش رنگ بگیرد.
روغن زیتون برای این استفاده کردیم که رنگ مرغ را وقتی از فر بیرون می آوریم خیلی خوشرنگ میکند اگر غیر از این غذا هم مرغ را با روغن زیتون چرب کنیم رنگ طلایی خوبی خواهد داشت.
داخل سینی فر را با فویل میپوشانیم روی کاغذ را چرب میکنیم و سینه های مرغ تفت داده شده را داخل سینی قرار میدهیم و در فری که 350 درجه حرارت دارد به مدت تقریباً یک ربع تا 20 دقیقه قرار میدهیم تا کاملاً بپزد.
برای تهیه سس
روغن زیتون داخل ظرفی روی حرارت میریزیم تا گرم شود.
وقتی روغن گرم شد پیازی را که به صورت نگینی خرد کرده ایم داخل روغن میریزیم و تفت می دهیم در حدی که نرم و براق شود و سرخ نمی کنیم چون اگر سرخ شود طعم غذا را خراب میکند.
وقتی پیاز نرم شد یک حبه سیر پوره شده و اسفناج خرد شده را اضافه می کنیم.
اسفناج را بعد از خرد کردن اندازه میگیریم و 2 پیمانه باید باشد.
اسفناج را خیلی ریز خرد نمی کنیم.
مواد را تفت می دهیم وقتی خوب تفت داده شد حرارت را کم کرده و گردوی نیمه شده یا خرد کرده و آرد را به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم بعد آب مرغ و ادویه های مورد نظر را اضافه کرده و هم میزنیم.
آب مرغ را کم کم اضافه می کنیم تا آرد خوب باز شود.
اگر بخواهیم سس رنگ قهوه ای بیشتری داشته باشد آرد را بیشتر تفت میدهیم.
اگر به این سس 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو اضافه کنیم سس خیلی خوبی به دست خواهد آمد.
در ظرف را می گذاریم و اجازه می دهیم این مواد به مدت 20 الی 30 دقیقه مواد با آب مرغ بپزد و جا بیفتد و سس غلیظی به دست آید.
سپس خامه را به سس آماده شده اضافه کرده و هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم.
خامه نباید روی حرارت داخل غذا بجوشد.
اگر دوست نداشته باشیم که سینه مرغ را به روش گفته شده آماده کنیم روش دیگری وجود دارد به این ترتیب که میتوانیم سینه مرغ را با مواد گفته شده داخل قابلمه که داخل آن روغن ریخته ایم بگذاریم و روی حرارت بسیار کم در عرض 30 دقیقه می گذاریم بپزد.
سینه مرغ آب انداخته و با آب خودش میپزد که بسیار خوشمزه میشود.
روش دیگری پخت سینه مرغ خوشمزه : مقداری کره یا روغن زیتون، کمی رب گوجه فرنگی و ادویه های دلخواه و زعفران آب کرده را مخلوط کرده و روی سینه مرغ بریزیم و داخل فر بگذاریم تا پخته شود.
میتوانیم سینه های مرغ را بعد از آماده شدن خرد کنیم و با سس آماده شده مخلوط کرده و سرو کنیم یا سینه ها را درسته داخل ظرف قرار داده و سس را روی آن بریزیم.
که اگر خرد کرده و با سس مخلوط کنیم بهتر است.
میتوانیم برای کنار این غذا از سیب زمینی تنوری شده استفاده کنیم به این ترتیب که سیب زمینی ها را با پوست کامل میشوییم.
بعد همینطور با پوست از طول به چهار قسمت تقسیم می کنیم و مقداری نمک و 2 قاشق روغن زیتون و مقداری زیره اضافه کرده و با دست کاملاً مخلوط می کنیم تا تمام سیب زمینیها به مواد آغشته شوند.
داخل سینی فر که فویل انداخته و روی فویل را چرب کرده ایم می گذاریم و کناره های فویل را روی سیب زمینیها برمیگردانیم به طوری که سیب زمینیها کاملاً داخل فویل باشند بعد داخل فر 350 درجه می گذاریم تا بپزد بعد کنار غذا سرو می کنیم.
اگر دوست داشته باشید میتوانید مقداری کره آب شده هم به سیب زمینیها اضافه کنید.
میتوانیم در کنار غذا از کلم برگ قرمز و سفید خلال شده هم استفاده کنیم.
کلم های قرمز را داخل کاسه ریخته و نمک و 2 قاشق سرکه سفید اضافه می کنیم و به مدت 2 -3 دقیقه ماساژ می دهیم تا رنگ کلم قرمز خارج شود و یک ربع الی 20 دقیقه کنار می گذاریم و در کنار تمام غذاهای گوشتی میتوانیم از این کلم استفاده کنیم و خیلی خوشمزه است.
از ذرت کوچک و سس کچاب که با نشاسته ذرت قوام آورده و کمی فلفل قرمز به آن اضافه کردیم که تندی خوشمزه ای را به سس میدهد، هم برای تزئین استفاده کردیم.
مراثی (نوحه) توسط حاج سید رضا نریمانی بمناسبت ایام فاطمیه درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از سایت راسخون با عنوان سید رضا نریمانی - شب دوم فاطمیه دوم (اسفند 94) - دائم تو مسیر مزار شهدا موندن (شور)
سخنرانی توسط حجت الاسلام والمسلمین حجت الاسلام سید احمد دارستانی درباره دین از سایت راسخون با عنوان چگونگی حفظ پاکی نفس
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج مهدی سماواتی درباره زیارت امین الله از سایت عقیق با عنوان زیارت امین الله
تلاوت توسط استاد محمد محمود طبلاوی درباره 42 - شوری از سایت الکعبه با عنوان الشورى 5-27
مناجات توسط حاج عبدالرضا هلالی از سایت عقیق با عنوان بین هر مناجاتی
اذان از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان استاد محمود رمضان
مدایح (به شادی ) توسط کربلایی جواد مقدم بمناسبت رجب المرجب درباره حضرت رسول صلی الله علیه و اله از سایت راسخون با عنوان کربلایی جواد مقدم - سال 1395 - عید مبعث - سینه زدن عبادته (شور)
ندبه انتظار توسط حاج محمد رضا بذری بمناسبت رجب المرجب درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان حاج محمد رضا بذری - شب شهادت امام هادی علیه السلام 96 - چه فایده وقتی نیسیتی تموم عالم هم باشن کنارم (مناجات با امام زمان (عج) و روضه امام حسین (ع) و روضه امام هادی (ع))
ترتیل توسط استاد خالد القحطانی درباره 18 - کهف از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره کهف - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 6 - انعام از سایت راسخون با عنوان سوره ی انعام آیات 38 تا 39
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره المؤمنون
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 169,636,103