خدمات تلفن همراه
آشپزی - خوراک آشیانه
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
مواد لازم براي خمير فيلو
آرد سفيد گندم 150گرم
بهبود دهنده آرد يک چهارم قاشق چايخوري
نمک، فلفل قرمز به دلخواه
زرده تخم مرغ 2 عدد
شير 3 قاشق سوپخوري
روغن مايع 3 قاشق سوپخوري
مواد لازم براي پر کردن
فيله گوسفند يا گوساله 750گرم
قارچ 400گرم پيازچه 1عدد
آويشن و جعفري 4 قاشق سوپخوري
رزماري 1قاشق سوپخوري خردشده
رنده پوست پرتقال 1 قاشق چايخوري
کره 2قاشق سوپخوري نمک، فلفل به ميزان لازم
پوره آلوي سياه يا آلبالو 4 قاشق سوپخوري
آبليمو 3 قاشق سوپخوري
فلفل سياه 1 قاشق چايخوري
کره به ميزان لازم براي چرب کردن قالب
گلابي 4 عدد
پنير بلو چيز 250گرم
سس نعنا 2 قاشق سوپخوري
طرز تهیه
آرد سفيد، بهبود دهنده، نمک، فلفل را با هم مخلوط کنيد.
وسط آرد را گود کرده و زرده تخم مرغ، شير و روغن مايه را در آن بريزيد.
مواد را با هم مخلوط کرده وخوب ورز دهيد تا خمير نرم و لطيفي به دست آيد.
خمير را به مدت يک ساعت کنار بگذاريد تا ور بيايد.
گوشت ها را به ابعاد 1×1 سانتي متري خرد کنيد.
قارچ ها را نيز خرد کنيد.
پيازچه ها را هم حلقه حلقه کنيد، سپس کره را در تابه داغ کرده و گوشت را در آن تفت دهيد تا سرخ شده و بپزد.
قارچ و پيازچه را اضافه کنيد و تفت دادن را ادامه دهيد.
آويشن، جعفري، رزماري، رنده پوست پرتقال نمک و فلفل را اضافه کنيد و تفت دادن را ادامه دهيد.
در آخر پوره آلوي سياه، آبليمو، پرتقال، نمک و فلفل سياه را افزوده و 5 دقيقه همه مواد را باهم تفت دهيد.
فر را روي حرارت 170درجه سانتي گراد گرم کنيد.
پياله هاي مخروطي شکل را با کره اضافي چرب کنيد و آماده بگذاريد.
خمير را بسيار نازک و مانند لواش باز کرده و به قطر 16سانتي متري دايره هايي ببريد.
سپس دو تکه خمير يعني دو دايره را روي هم قرار دهيد و در کاسه اي قرار دهيد طوري که کف و اطراف قالب را بپوشاند مايه پر کردني را داخل آن بريزيد.
گلابي ها را پوست بکنيد و مانند پره هاي پرتقال خرد کنيد و روي مايه قرار دهيد.
پنير را با چنگال پوره کنيد و روي مايه و گلابي ريخته و به مدت 15 دقيقه در طبقه وسط فر بپزيد.
پس از پخت آن را با سس نعنا سرو کنيد.
خواص
انرژي کل اين غذا 4238کيلوکالري مي باشد 26درصد آن از کربوهيدرات، 22درصد آن از پروتئين و 52 درصد آن از چربي تامين مي گردد.
نکات
در خمير فيلو ميتوان به جاي شير از 2 قاشق سوپخوري ماست استفاده کرد تا خمير تردتر شود.
به جاي سس نعنا که در سوپرمارکت ها موجود است مي توان روغن زيتون بدون بو را با برگ هاي نعنا مزه دار کرد و به کار ببريد.
تلاوت توسط استاد شحات محمد انور درباره 50 - ق از سایت الکعبه با عنوان آخر ق والشمس وقریش
سخنرانی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی بمناسبت ربیع الاول درباره حضرت رسول صلی الله علیه و اله از سایت راسخون با عنوان آیت الله جوادی آملی - تبیین چگونگی رفاقت حسن پیامبر اکرم صلی الله علیه واله - صوتی
مراثی (نوحه) توسط حاج سعید حدادیان بمناسبت ایام فاطمیه درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از سایت راسخون با عنوان حاج سعید حدادیان - روز سوم فاطمیه اول 95 - روضه حضرت زهرا (سلام الله علیها)
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج سید مهدی میرداماد درباره دعای ندبه از سایت ویژه تبیان با عنوان دعای ندبه حاج مهدی میرداماد
ترتیل توسط شیخ طارق عبدالغنی دعوب درباره 94 - شرح از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره شرح - حفص از عاصم
مدایح (به شادی ) توسط حاج مهدی سلحشور بمناسبت رمضان المبارک درباره امام حسن علیه السلام از سایت ذاکرین با عنوان افطار می کنه دلدار روزشو با بوسه به روی ماهش
مناجات درباره راز و نیاز با خدا از سایت تبیان با عنوان از این آتش دلم را پر شرر کن/ رضا پوررخی
اذان توسط استاد دکتر احمد احمد نعینع از سایت الکعبه با عنوان اذان 2
ندبه انتظار توسط حاج منصور ارضی بمناسبت رمضان المبارک درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان من که از روز ازل عاشق و شیدای توام
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان حکم مضاربه در صورت تلف سرمایه
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درباره دین از سایت راسخون با عنوان مجهز شوید به اسلحه های جنگ نامنظم
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 05
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 89,981,814