خدمات تلفن همراه
آشپزی - خوراک مرغ مجلسی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
مرغ يك عدد تا 2 كيلوگرم
پياز2 عدد نگيني خرد شده
سيريك تا 2حبه ورقه شده
نمك، فلفل، زردچوبه، ادويه مخلوط، پودرتخم گشنيزوزيره آسياب شده يك و يك دوم قاشق چايخوري
محلول زعفران يك قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي 2تا3 قاشق سوپخوري
كره 3 قاشق سوپخوري
آب يك سوم پيمانه
طرز تهیه
ابتدا مرغ را از پشت و از گودي گردن از وسط استخوان فقرات تا پايين برش دهيد تا به دوقسمت مساوي تقسيم شود.
سپس قسمت ران را از گودي كمر برش دهيد و از سينه جدا كنيد.
ماهيچه ي ران را از مفصل برش دهيد تا ران به دو قسمت تقسيم شود.
بال را از سينه جدا نموده و سينه را به دو قسمت تقسيم كنيد.
به اين صورت مرغ را به قطعات مناسب تقسيم كرده ايد.
چربي هاي مرغ را جدا و مرغ را بشوييد و در صافي قرار دهيد.
نمك، فلفل، ادويه ي دلخواه، محلول زعفران، كره ي آب شده، رب گوجه فرنگي و آب را مخلوط كنيد تا سس مناسبي به دست آيد.
سپس قطعات مرغ را در ظرف مورد نظر بچينيد.
مقداري از پياز خرد شده و كمي سير ورقه شده را روي مرغ قرار دهيد.
سپس سه تا چهار قاشق سس روي آن بريزيد.
مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روي پياز و سس قرار دهيد و روي آن را با پياز خرد شده و سير ورقه شده و سس بپوشانيد.
در ظرف را گذاشته و روي حرارت متوسط قرار دهيد، اجازه دهيد تا مرغ آب بيندازد و محتويات داخل ظرف جوش بيايد.
سپس حرارت را كم نموده، اجازه دهيد تا بپزد و سس آن غليظ شود.
سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غليظ خوشرنگ باقيمانده را هم روي مرغ ها بريزيد و با چلوي زعفراني تزيين سپس سرو كنيد.
خواص
اين دستور 1068 كيلوكالري انرژي، 15 گرم كربوهيدرات، 72 گرم پروتئين و 80 گرم چربي دارد.
نکات
چربي هاي مازاد مرغ را جدا ولي پوست مرغ را جدا نكيند زيرا طبخ مرغ با پوست از خشك شدن گوشت مرغ هنگام طبخ جلوگيري به عمل مي آورد.
پس از طبخ پوست آن را جدا كرده، سرو نماييد.
قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسيم كنيد زيرا برش هاي نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بد رنگ شدن سس باقيمانده خوراك مي گردد.
درصورت دلخواه مي توانيد مرغ را با حجم زياد با همين روش براي مراسم گوناگون طبخ كنيد زيرا علاوه بر داشتن روش طبخ آسان، طعم و مزه ي خوبي دارد.
نمك گوشت هاي سفيد در ابتداي طبخ اضافه مي گردد.
مراثی (نوحه) توسط حاج سید رضا نریمانی بمناسبت ایام فاطمیه درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از سایت راسخون با عنوان سید رضا نریمانی - شب دوم فاطمیه دوم (اسفند 94) - دائم تو مسیر مزار شهدا موندن (شور)
سخنرانی توسط حجت الاسلام والمسلمین حجت الاسلام سید احمد دارستانی درباره دین از سایت راسخون با عنوان چگونگی حفظ پاکی نفس
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج مهدی سماواتی درباره زیارت امین الله از سایت عقیق با عنوان زیارت امین الله
تلاوت توسط استاد محمد محمود طبلاوی درباره 42 - شوری از سایت الکعبه با عنوان الشورى 5-27
مناجات توسط حاج عبدالرضا هلالی از سایت عقیق با عنوان بین هر مناجاتی
اذان از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان استاد محمود رمضان
مدایح (به شادی ) توسط کربلایی جواد مقدم بمناسبت رجب المرجب درباره حضرت رسول صلی الله علیه و اله از سایت راسخون با عنوان کربلایی جواد مقدم - سال 1395 - عید مبعث - سینه زدن عبادته (شور)
ندبه انتظار توسط حاج محمد رضا بذری بمناسبت رجب المرجب درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان حاج محمد رضا بذری - شب شهادت امام هادی علیه السلام 96 - چه فایده وقتی نیسیتی تموم عالم هم باشن کنارم (مناجات با امام زمان (عج) و روضه امام حسین (ع) و روضه امام هادی (ع))
ترتیل توسط استاد خالد القحطانی درباره 18 - کهف از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره کهف - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 6 - انعام از سایت راسخون با عنوان سوره ی انعام آیات 38 تا 39
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره المؤمنون
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 169,636,103