آشپزی - کوکوی میگو

مواد لازم
ميگو 200 گرم
پيازداغ 1 قاشق سوپخوري
روغن، نمک، فلفل، پودر سير، زعفران و ادويه کاري مقداري
رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوري
جعفري خرد شده 2 قاشق سوپخوري
آبليمو 1 قاشق سوپخوري
سيب زميني 2 عدد
تخم مرغ 3 تا 4 عدد
طرز تهیه
ميگو را به همراه پياز داغ در روغن بريزيد و کمي تفت دهيد.
سپس رب گوجه فرنگي، جعفري خرد شده، آبليمو، نمک و فلفل را اضافه نماييد و مجدداً کمي تفت دهيد.
آنگاه ظرف را کنار بگذاريد تا سرد شود.
سيب زميني ها را با تخم مرغ، پودر کاري، زعفران دمکرده و پودر سير مخلوط و با ميگوها ترکيب کنيد.
سپس در تابه داغ( که در آن روغن ريخته ايد)، مايه کوکو را بريزيد و در تابه را بگذاريد.
اکنون حرارت را ملايم نماييد تا کوکو آماده شود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,081,294