آشپزی - باقلا کوکو

مواد لازم
باقلا سبز پاک کرده 300 گرم
شويد و تره پاک کرده ( مقدار تره دو برابر شويد باشد ) 250 گرم
سير 1 بوته کوچک
پياز 1 عدد کوچک
تخم مرغ 4 تا 5 عدد
روغن سرخ کردني ( مايع ) به ميزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهیه
باقلا را با کمي آب بدون نمک بگذاريد تا بپزد.
سپس آن را آبکشي کرده باپوره کوب يا گوشت کوب له کنيد.
پياز را رنده کرده کمي آب آن را بگيريد، سير را نيز پوست کنده و ري خرد کنيد و همراه با باقلا، پياز، شويد، تره، تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه آن را نيز اندازه کنيد.
در تابه اي مناسب روغن را دغ کنيد و از مايه قاشق، قاشق در روغن داغ ريخته و دو طرف آن را رسخ کرده و همراه با کته نوش کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,078,795