خدمات تلفن همراه

آشپزی - سوپ ترخینه

مواد لازم
ترخينه 2گلوله
آب مرغ 2ليوان
لپه و عدس 0/5پيمانه
اسفناج خرد شده 3قاشق غذا خوري
پياز درشت 1عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا ترخينه را به مدت يک ساعت بخيسانيد.
لپه و عدس را جداگانه بپزيد و بعد ترخينه و آب گوشت و پياز خرد شده و نمک و زردچوبه را اضافه کنيد و روي حرارت کم بگذاريد تا پخته شود.
در آخر اسفناج را اضافه کنيد و بعد از پخته شدن سوپ آماده مي شود. (اگر مي خواهيد سوپ شما خوشمزه تر باشد مي توانيد به آن گوشت مرغ ريز شده اضافه کنيد.)
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 169,637,196