خدمات تلفن همراه
آشپزی - خورش گردو و اسفناج
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
اسفناج خردشده 500 گرم
مغز گردو چرخ شده 400 گرم
گوشت مرغ 650 گرم
پياز متوسط خردشده 2 عدد
رب انار 1 پيمانه
رب گوجه فرنگي 3 قاشق غذاخوري
شکر 3 قاشق غذاخوري
آبغوره 3 قاشق غذاخوري
روغن، نمک، زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهیه
سه تا ظرف روي حرارت مي گذاريم داخل هر کدام مقدار کمي روغن مايع مي ريزيم.
پيازخردشده را به سه قسمت تقسيم کرده و هر قسمت را در يکي از ظرفها مي ريزيم.
اين غذا را مي توان با گوشت گوسفند، مرغ، بلدرچين و مرغابي هم درست کرد.
حرارت زير دو تا از ظرفها را کم مي کنيم.
پياز را در ظرف سوم خوب تفت مي دهيم وقتي کامل تفت داده شد و پياز سبک شد گوشت را اضافه مي کنيم و روي حرارت مي گذاريم آرام آرم سرخ شود.
در دو ظرف ديگر پياز را تفت مي دهيم تا رنگ طلايي به خودش بگيرد.
استفاده از ظرف مسي باعث مي شود غذا طعم بهتري داشته باشد.
در يکي از ظرفها که مخصوص خورش گردو است پياز که کمي طلايي شد گردو را اضافه مي کنيم و مقداري تفت مي دهيم اگر گردو يک مقدار در روغن تفت داده شود چربي خودش را بهتر پس مي دهد.
مقداري نمک و زردچوبه هم به گردو اضافه مي کنيم. آب اصافه مي کنيم و مي گذاريم کامل بپزد. حدود يک ساعت يا يک ساعت و نيم زمان لازم است تا گردو خوب پخته شود.
در ظرف سوم که براي خورش اسفناج است وقتي پياز طلايي شد اسفناج خردشده را اضافه مي کنيم.
هم ساقه و هم برگ اسفناج را استفاده مي کنيم.
اسفناج ها را کاملاً هم مي زنيم.
مدت زمان پخت اسفناج 20 دقيقه است خيلي کم آب اضافه مي کنيم و مي گذاريم کامل بپزد.
وقتي مرغ سرخ شد کمي نمک وزردچوبه اضافه مي کنيم و مي گذاريم کنار.
وقتي مواد هر سه ظرف آماده شد مرغ را به خورش گردو اضافه مي کنيم و يک ساعت هم با گوشت مرغ مي پزيم وقتي جا افتاد اسفناج را هم اضافه مي کنيم.
اگر مي خواهيم رب انار اضافه کنيم به هر دو تا خورش به عنوان چاشني رب انار اضافه مي کنيم اما اگر نخواهيم از رب انار استفاده نمی کنيم.
رب گوجه را داخل روغن کمي تفت داده و شکر و آبغوره اضافه مي کنيم و به عنوان چاشني براي هر دو خورش استفاده مي کنيم.
دقت کنيد اگر در هر يک از خورش ها از يکي از ربها استفاده کنيم غذا مزه بدي خواهد داشت پس براي هر دو از يک نوع رب استفاده کنيد.
سمناني ها معمولاً رب انار استفاده مي کنند.
چاشني نيز همراه خورش سرو مي شود و داخل آن مخلوط نکرديم کنار آن مي گذاريم.
مراثی (نوحه) توسط حاج سید رضا نریمانی بمناسبت ایام فاطمیه درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از سایت راسخون با عنوان سید رضا نریمانی - شب دوم فاطمیه دوم (اسفند 94) - دائم تو مسیر مزار شهدا موندن (شور)
سخنرانی توسط حجت الاسلام والمسلمین حجت الاسلام سید احمد دارستانی درباره دین از سایت راسخون با عنوان چگونگی حفظ پاکی نفس
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج مهدی سماواتی درباره زیارت امین الله از سایت عقیق با عنوان زیارت امین الله
تلاوت توسط استاد محمد محمود طبلاوی درباره 42 - شوری از سایت الکعبه با عنوان الشورى 5-27
مناجات توسط حاج عبدالرضا هلالی از سایت عقیق با عنوان بین هر مناجاتی
اذان از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان استاد محمود رمضان
مدایح (به شادی ) توسط کربلایی جواد مقدم بمناسبت رجب المرجب درباره حضرت رسول صلی الله علیه و اله از سایت راسخون با عنوان کربلایی جواد مقدم - سال 1395 - عید مبعث - سینه زدن عبادته (شور)
ندبه انتظار توسط حاج محمد رضا بذری بمناسبت رجب المرجب درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان حاج محمد رضا بذری - شب شهادت امام هادی علیه السلام 96 - چه فایده وقتی نیسیتی تموم عالم هم باشن کنارم (مناجات با امام زمان (عج) و روضه امام حسین (ع) و روضه امام هادی (ع))
ترتیل توسط استاد خالد القحطانی درباره 18 - کهف از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره کهف - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 6 - انعام از سایت راسخون با عنوان سوره ی انعام آیات 38 تا 39
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره المؤمنون
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 169,634,575