خدمات تلفن همراه
آشپزی - ته چین مرغ
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
برنج 1 کیلو
روغن آب کرده 150 گرم
ماست چکیده 1 کیلو
زعفران ساییده دو قاشق مرباخوری
مرغ پاک کرده یک عدد
زرده تخم مرغ 2 تا 5 عدد
زرشک 100 گرم
شکر 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
برنج را شسته و با نمک خیس می کنیم.
مرغ را با یک عدد پیاز، نمک و 3 فنجان آب می پزیم، طوریکه بعد از پختن یک فنجان آب مرغ داشته باشد.
سپس استخوان های مرغ را جدا می کنیم.
زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم.
ماست را بهم می زنیم.
نصف زعفران حل شده در آب جوش را با کمی نمک، فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ داخل ماست می ریزیم و بهم می زنیم .
سپس گوشت مرغ را در ماست می خوابانیم .
برنج را پخته و قبل از نرم شدن مغز برنج، آن را آبکش می کنیم.
در ته یک قابلمه تفلون دو تا سه عدد زرده تخم مرغ، نصفی از روغن لازم و یکی دو ملاقه از ماستی را که گوشت را در آن خوابانده بودیم، می ریزیم و دو تا سه کفگیر برنج در این مایه می ریزیم و به آرامی آن را هم می زنیم.
مایه را در ته ظرف با پشت قاشق صاف می کنیم .
مقداری گوشت مرغ روی برنج می چینیم و مقداری برنج روی آن میریزیم و بقیه گوشت را روی برنج چیده و با بقیه برنج روی گوشت را می پوشانیم .
با قاشق، برنج را کمی فشار میدهیم که بهم بچسبد.
آب مرغ را با بقیه زعفران و روغن آب کرده و ماست مخلوط می کنیم .
این مایه را روی سطح برنج می دهیم. در ظرف را می بندیم و ظرف را روی شعله اجاق قرار می دهیم.
مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت صبر می کنیم تا ته چین دم بکشد .
در ضمن هر چه قدر حرارت ملایم و مدت طبخ طولانی تر باشد، ته دیگ پلو کلفت تر می شود .
زرشک را شسته و با یک قاشق روغن، کمی آن را تفت می دهیم .
سپس شکر و یک چهارم فنجان آب به آن اضافه می کنیم تا زرشک حالت مربایی به خود بگیرد.
پس از دم کشیدن ته چین، قابلمه را در یک دیس گرد بر می گردانیم و روی آن را با زرشک تزیین می کنیم .
در صورت تمایل می توانیم نصف زرشک را لابلای گوشت و برنج قرار دهیم .
تلاوت توسط استاد سید متولی عبد العال درباره 110 - نصر از سایت الکعبه با عنوان مسجد النصر - الزاویه الحمراء - القاهرة 2-8-2008
سخنرانی توسط دکتر حسین روازاده درباره زندگی از سایت راسخون با عنوان طب سنتی و تغذیه - نمک 4
مراثی (نوحه) توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت ایام فاطمیه درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از سایت شهید آوینی با عنوان آخرش دلم کباب شد
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج محمدرضا طاهری درباره دعای کمیل از سایت عقیق با عنوان قرائت دعای پرفیض کمیل
ترتیل توسط شیخ أکرم العلاقمی درباره 102 - تکاثر از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره تکاثر - حفص از عاصم
مدایح (به شادی ) توسط حاج محمد رضا بذری بمناسبت رجب المرجب درباره امام باقر علیه السلام از سایت راسخون با عنوان حاج محمدرضا بذری - سال 1395 - ولادت امام باقر علیه السلام - مناجات
مناجات توسط استاد محمد علی کریمخانی درباره راز و نیاز با خدا از سایت تبیان با عنوان چرا تو ای شکسته دل خدا خدا نمی کنی
اذان توسط استاد سعید مسلم از سایت الکعبه با عنوان الاذان 2
ندبه انتظار توسط حاج سعید حدادیان بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان اگر با من نبودش هیچ میلی چرا ظرف مرا بشکسته لیلی
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره دین از سایت راسخون با عنوان دین ابراهیم،معیار سفاهت یا عقل
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان بمناسبت محرم الحرام درباره دین از سایت راسخون با عنوان کلیپی زیبا درمورد محبت امام حسین ع به ما
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره الرحمن
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 89,925,769