خدمات تلفن همراه

آشپزی - چیکن آلاکینگ

مواد لازم
سينه مرغ بدون استخوان4 تکه
کره پاستوريزه 100گرم
قارچ ورقه شده 250گرم
خامه پاستوريزه 250ميلي ليتر
زرده تخم مرغ 4عدد
فلفل دلمه اي قرمز 1عدد
فلفل دلمه اي سبز 1عدد
طرز تهیه
مرغ ها را به صورت مکعب 5/1 تا 2 سانتي متر خرد مي کنيم.
فلفل دلمه اي ها را نيز خرد مي کنيم.
کره را در ماهي تابه گرم کرده، سپس قارچ و فلفل دلمه اي ها را به آن مي افزاييم و تفت مي دهيم تا نرم شود و کنار مي گذاريم.
دوباره مقداري کره به ماهي تابه اضافه کرده و مرغ ها را تفت مي دهيم تا طلايي رنگ شوند (براي اين که کره نسوزد يک قاشق غذاخوري روغن مايع به آن اضافه مي کنيم ).
سپس خامه را به آن افزوده و مي گذاريم تا به جوش آيد.
فلفل و قارچ ها را اضافه کرده و از روي شعله برمي داريم و زرده ها را در حال هم زدن به آن مي افزائيم.
دوباره روي حرارت گذاشته، بدون اين که بجوشد مرتب هم مي زنيم و سپس سرو مي کنيم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 87,096,211