خدمات تلفن همراه

آشپزی - دنده کباب کردستان

مواد لازم
دنده ي گوسفندي يک کيلوگرم
پياز 2 عدد، ريز خرد شده
سير يک حبه، پوست کنده
فلفل سياه يک دوم قاشق چايخوري
سماق يک و نيم قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي نصف قاشق سوپخوري
روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري
دنده ي گوسفندي يک کيلوگرم
پياز2 عدد ريز خرد شده
سير يک حبه پوست کنده
فلفل سياه يک دوم قاشق چايخوري
سماق يک و نيم قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي نصف قاشق سوپخوري
روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري
مواد لازم براي دورچين
نان داغ به مقدار نياز
پياز به مقدار نياز حلقه شده
جعفري به مقدار نياز ساطوري
ليموترش تازه به مقدار نياز
گوجه فرنگي به مقدار نياز کبابي
مواد لازم براي دورچين
نان داغ به مقدار نياز
پياز به مقدار نياز، حلقه شده
جعفري به مقدار نياز، ساطوري
ليموترش تازه به مقدار نياز
گوجه فرنگي به مقدار نياز، کبابي
طرز تهیه
دنده گوسفندي را در ابعاد 10*15 سانتي متر خرد کنيد.
چربي هاي اضافه آن را بگيريد. پياز را در کاسه گودي بريزيد.
سير را له کنيد و با فلفل سياه، نيمي از سماق، رب گوجه فرنگي و روغن زيتون را به پياز اضافه کرده، مخلوط کنيد.
دنده گوسفندي را در ابعاد 10*15 سانتي متر خرد کنيد.
چربي هاي اضافه آن را بگيريد.
پياز را در کاسه گودي بريزيد.
سير را له کنيد و با فلفل سياه، نيمي از سماق، رب گوجه فرنگي و روغن زيتون را به پياز اضافه کرده، مخلوط کنيد.
سپس گوشت را در کاسه بريزيد و با دست کاملا مخلوط کنيد تا تمام قسمتهاي گوشت به اين مايع آغشته شود. مايع را به مدت 12 ساعت در يخچال قرار دهيد تا گوشت نرم و مزه دار شود.
کباب را به سيخ بکشيد و روي کباب پز با حرارت ملايم کباب کنيد تا رنگ آن قرمز قهوه اي شده، کاملا بپزد.
کباب را با دورچين آن سرو کنيد. در آخر باقي مانده سماق را روي آن بپاشيد.
سپس گوشت را در کاسه بريزيد و با دست کاملا مخلوط کنيد تا تمام قسمتهاي گوشت به اين مايع آغشته شود.
مايع را به مدت 12 ساعت در يخچال قرار دهيد تا گوشت نرم و مزه دار شود.
کباب را به سيخ بکشيد و روي کباب پز با حرارت ملايم کباب کنيد تا رنگ آن قرمز قهوه اي شده، کاملا بپزد.
کباب را با دورچين آن سرو کنيد.
در آخر باقي مانده سماق را روي آن بپاشيد.
خواص
اين دستور 20 گرم کربوهيدرات ، 85 گرم پروتئين ، 150 گرم چربي و 1770 کيلو کالري انرژي دارد.
اين دستور 20 گرم کربوهيدرات، 85 گرم پروتئين، 150 گرم چربي و 1770 کيلو کالري انرژي دارد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 87,830,172