خدمات تلفن همراه
آشپزی - بوریتو با مرغ و برنج
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
برنج 90گرم
روغن 1قاشق غذاخوري
پياز خرد شده 1عدد
ميخك پودر شده نصف قاشق چايخوري
پودر اورگانو 1قاشق چايخوري
گوجه فرنگي رنده شده 200گرم
سينه ي مرغ بدون استخوان و پوست 2قطعه
پنير چدار رنده شده 150گرم
تورتيلا با آرد سفيد 8عدد
نمك به ميزان لازم
طرز تهیه تورتيلا
آرد سفيد 500گرم
بيكينگ پودر 2/1قاشق مرباخوري
نمك كمي
روغن جامد يا مارگارين 100گرم
آب گرم 2/1ليوان
طرز تهیه
برنج را در آب جوشان يكي دو جوش مي دهيم و آبكش مي كنيم.
روغن را در ماهيتابه گرم كرده و پياز را تفت مي دهيم تا كمي طلايي شود.
سپس پودر ميخك و پودر اورگانو( يك نوع سبزي براي معطر كردن غذا) را به آن اضافه كرده و كمي تفت مي دهيم.
پس از آن برنج و گوجه فرنگي را ريخته، صبر مي كنيم تا برنج خوب بپزد و آب گوجه فرنگي تبخير شود.
مرغ را مي پزيم.
سپس آن را خرد كرده و همراه پنير چدار با برنج مخلوط مي كنيم.
فر را از قبل در حرارت 160 درجه ي سانتيگراد گرم مي كنيم.
نان ها را در داخل فويل مخصوص آشپزي مي پيچيم و داخل بشقابي روي بخار مي گذاريم تا نرم شوند.
از مواد مخلوط شده ي مرغ و برنج، داخل تورتيلا گذاشته و به صورت بقچه مي بنديم.
مي توانيد از نان لواش براي پيچيدن مواد مخلوط شده ي اين غذا استفاده كنيد.
هر كدام از بوريتوها را در ظرف فر گذاشته، رويش را با فويل مي بنديم و داخل فر مي گذاريم تا گرم بماند.آنگاه بعد از درست كردن همه ي بوريتوها، سرو مي كنيم.
آرد، بيكينگ پودر و نمك را در كاسه اي مخلوط كرده و با روغن جامد آميخته، سپس كم كم آب را اضافه مي كنيم تا جايي كه خمير به دست نچسبد.
خمير را ورز داده و حدود 10 تا 15 دقيقه در كيسه ي نايلون مي گذاريم تا بماند.
خمير را به 12 قسمت مساوي تقسيم مي كنيم و روي خميرها را با نايلون مي پوشانيم.
هر قسمت را با وردنه نازك و گرد باز مي كنيم.هر دايره حدوداً به قطر 25 تا 30 سانتيمتر باشد.
يك ماهي تابه ي چدني يا ماهي تابه اي كه تفلون نباشد را با حرارت زياد خوب گرم مي كنيم و بدون روغن هر نان را حدود يك دقيقه مي پزيم تا هر دو طرفش خوب پخته شود و كنار مي گذاريم.
نان ها را بعد از پخت، در دستمال پارچه اي مي پيچيم تا خشك نشود.
براي جذاب شدن شكل غذا مي توانيد آن را با انواع سبزي ها و سس گوجه تزيين كنيد
تلاوت توسط استاد سید متولی عبد العال درباره 59 - حشر از سایت الکعبه با عنوان الحشر والملک وقصار
مراثی (نوحه) توسط حاج سلیم موذن زاده بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت علی اکبر ع از سایت ذاکرین با عنوان ماه ملک منظر باخ
سخنرانی توسط حجت الاسلام والمسلمین نقویان بمناسبت ربیع الاول درباره حضرت رسول صلی الله علیه و اله از سایت راسخون با عنوان استاد نقویان - سیره پیامبر اکرم - برنامه «سمت خدا» 16
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج مهدی سماواتی درباره دعای توسل از سایت راسخون با عنوان قرائت دعای توسل توسط مهدی سماواتی / فاطمیه ۱۴۳۴ - 1392/01/22
مناجات توسط حاج رضا بکایی بمناسبت رمضان المبارک درباره دعای ابوحمزه ثمالی از سایت شهید آوینی با عنوان دعای ابوحمزه ثمالی/دوره سوم/بخش چهارم
اذان توسط استاد محمد رفعت از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
مدایح (به شادی ) توسط حاج محمود کریمی بمناسبت جمادی الثانی درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از سایت شهید آوینی با عنوان عشق عشق عشق تو آسمون هوای عشق (سال 86)
ترتیل توسط شیخ أحمد الطرابلسی درباره 108 - کوثر از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره کوثر - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره دین از سایت راسخون با عنوان فصل 8 فی ان المعدوم لا یعاد... ثم انه کما لم یکن فرق بین حاله الابتداء
ندبه انتظار توسط حاج احمد واعظی بمناسبت ذی الحجه درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان حاج احمد واعظی - استقبال از محرم 96 - جان عالم فدای مولایی (مناجات)
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان بمناسبت محرم الحرام درباره دین از سایت راسخون با عنوان کلیپی زیبا درمورد محبت امام حسین ع به ما
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 14
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 78,062,871