خدمات تلفن همراه
آشپزی - خوراک آشیانه
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
مواد لازم براي خمير فيلو
آرد سفيد گندم 150گرم
بهبود دهنده آرد يک چهارم قاشق چايخوري
نمک، فلفل قرمز به دلخواه
زرده تخم مرغ 2 عدد
شير 3 قاشق سوپخوري
روغن مايع 3 قاشق سوپخوري
مواد لازم براي پر کردن
فيله گوسفند يا گوساله 750گرم
قارچ 400گرم پيازچه 1عدد
آويشن و جعفري 4 قاشق سوپخوري
رزماري 1قاشق سوپخوري خردشده
رنده پوست پرتقال 1 قاشق چايخوري
کره 2قاشق سوپخوري نمک، فلفل به ميزان لازم
پوره آلوي سياه يا آلبالو 4 قاشق سوپخوري
آبليمو 3 قاشق سوپخوري
فلفل سياه 1 قاشق چايخوري
کره به ميزان لازم براي چرب کردن قالب
گلابي 4 عدد
پنير بلو چيز 250گرم
سس نعنا 2 قاشق سوپخوري
طرز تهیه
آرد سفيد، بهبود دهنده، نمک، فلفل را با هم مخلوط کنيد.
وسط آرد را گود کرده و زرده تخم مرغ، شير و روغن مايه را در آن بريزيد.
مواد را با هم مخلوط کرده وخوب ورز دهيد تا خمير نرم و لطيفي به دست آيد.
خمير را به مدت يک ساعت کنار بگذاريد تا ور بيايد.
گوشت ها را به ابعاد 1×1 سانتي متري خرد کنيد.
قارچ ها را نيز خرد کنيد.
پيازچه ها را هم حلقه حلقه کنيد، سپس کره را در تابه داغ کرده و گوشت را در آن تفت دهيد تا سرخ شده و بپزد.
قارچ و پيازچه را اضافه کنيد و تفت دادن را ادامه دهيد.
آويشن، جعفري، رزماري، رنده پوست پرتقال نمک و فلفل را اضافه کنيد و تفت دادن را ادامه دهيد.
در آخر پوره آلوي سياه، آبليمو، پرتقال، نمک و فلفل سياه را افزوده و 5 دقيقه همه مواد را باهم تفت دهيد.
فر را روي حرارت 170درجه سانتي گراد گرم کنيد.
پياله هاي مخروطي شکل را با کره اضافي چرب کنيد و آماده بگذاريد.
خمير را بسيار نازک و مانند لواش باز کرده و به قطر 16سانتي متري دايره هايي ببريد.
سپس دو تکه خمير يعني دو دايره را روي هم قرار دهيد و در کاسه اي قرار دهيد طوري که کف و اطراف قالب را بپوشاند مايه پر کردني را داخل آن بريزيد.
گلابي ها را پوست بکنيد و مانند پره هاي پرتقال خرد کنيد و روي مايه قرار دهيد.
پنير را با چنگال پوره کنيد و روي مايه و گلابي ريخته و به مدت 15 دقيقه در طبقه وسط فر بپزيد.
پس از پخت آن را با سس نعنا سرو کنيد.
خواص
انرژي کل اين غذا 4238کيلوکالري مي باشد 26درصد آن از کربوهيدرات، 22درصد آن از پروتئين و 52 درصد آن از چربي تامين مي گردد.
نکات
در خمير فيلو ميتوان به جاي شير از 2 قاشق سوپخوري ماست استفاده کرد تا خمير تردتر شود.
به جاي سس نعنا که در سوپرمارکت ها موجود است مي توان روغن زيتون بدون بو را با برگ هاي نعنا مزه دار کرد و به کار ببريد.
تلاوت توسط استاد محمد احمد بسیونی درباره 73 - مزمل از سایت الکعبه با عنوان المزمل
سخنرانی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 111 - تبت از سایت مدرسه فقاهت با عنوان تفسير سوره مسد
مراثی (نوحه) توسط حاج محمدرضا طاهری بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت عبدالله بن حسن ع از سایت ذاکرین با عنوان خدایا خدایا ز همرهانم جا ماندم
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج محمود کریمی بمناسبت رمضان المبارک درباره دعای جوشن کبیر از سایت تبیان با عنوان فرازی از دعای جوشن کبیر
مناجات توسط حاج منصور ارضی بمناسبت رمضان المبارک درباره راز و نیاز با خدا از سایت شهید آوینی با عنوان مناجات ماه مبارک رمضان - شب دوازدهم سال 92
ترتیل توسط أحمد صابر درباره 94 - شرح از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره شرح - حفص از عاصم
مدایح (به شادی ) توسط حاج مهدی اکبری بمناسبت ذی القعده درباره امام رضا علیه السلام از سایت شهید آوینی با عنوان مژده آمدبهارنزدیک است(مدیحه سرایی،سال94)
اذان توسط استاد حسین صبحدل از سایت تبیان با عنوان گلبانک اذان
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره دین از سایت راسخون با عنوان امت میانه رو،امت ابراهیم
ندبه انتظار توسط حاج مهدی رسولی از سایت عقیق با عنوان مناجات | امام زمان (عج)
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره یونس
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درباره دین از سایت راسخون با عنوان چرا باید هیئت هفتگی داشته باشیم؟ -کلیپ تصویری
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 95,162,415