خدمات تلفن همراه
آشپزی - پلو لوبیا سبز
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
برنج3 پیمانه
لوبیا سبز1 پیمانه ( خرد شده )
نخود فرنگی 1 پیمانه
ذرت پخته یا بخار پز سه چهارم پیمانه
سیب زمینی 1 عدد متوسط ( نگینی خرد شده )
گوجه فرنگی 1 عدد متوسط
ادویه دلخواه به مقدار لازم
زعفران دم شده به مقدار دلخواه
طرز تهیه
برنج را از چند ساعت قبل با مقداری آب و نمک خیس کنید .
در تابه ای مقداری روغن گرم کنید و بعد لوبیا سبز خرد شده را همراه با نخود فرنگی و سیب زمینی خرد شده و ذرت از قبل پخته شده داخل تابه بریزید و قدری تفت دهید تا رنگ لوبیا و سیب زمینی تغییر کند .
گوجه را فیله و خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید .
کمی نمک و ادویه (شامل پودر سیر، دارچین، فلفل، زردچوبه، زعفران یا هر نوع طعم دهنده دیگر) داخل مواد بریزید و با شعله متوسط حدود 5 دقیقه مواد را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و قدری آب گوجه کشیده شود.
دو لیوان آب جوش داخل تابه بریزید، درب تابه را ببندید و 20 دقیقه زمان برای طبخ مواد در نظر بگیرید .
برنج را طبق دستورات قبلی آبکش کنید و کنار بگذارید تا قدری خنک شود و آب اضافی آن چیده شود.
بعد از طبخ کامل مواد و کشیده شدن آب اضافی آن، حرارت را خاموش کنید و درب تابه را بردارید و کمی صبر کنید تا مایه خنک شود .
به اندازه یک کفگیر از مایه را جدا کنید و در جای گرمی نگه دارید .
کف قابلمه متناسب با اندازه مواد، مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را بندازید، یک لایه از برنج آبکش شده بریزید و کمی دارچین و ادویه پلویی روی آن بریزید، یک لایه از مایه آماده روی پلو بریزید و اینکار را تکرار کنید تا هم برنج و هم مایه تمام شود.
( لایه آخر را با برنج ساده بپوشانید ) قدری زعفران دم شده و دارچین و ادویه روی لایه آخر بریزید.
حرارت را کمی بالا ببرید تا پلو بخار کند، به اندازه نصف استکان مخلوط آب جوش و روغن را روی سطح پلو بریزید و بعد از اینکه پلو بخار کرد، آن را دم بگذارید و حرارت را روی شعله ملایم تنظیم کنید.
حدود یک ساعت و نیم برای دم کشیدن پلو زمان لازم است .
بعد از دم کشیدن پلو، به کمک کفگیر مواد را داخل قابلمه به آرامی مخلوط کنید و داخل ظرف مورد نظر سرو کنید .
مقدار جدا کرده از مایه را روی پلو بریزید و غذا را سرو کنید .
مراثی (نوحه) توسط حاج محمود کریمی بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت عبدالله بن حسن ع از سایت شهید آوینی با عنوان عمو حسین مرا ببخش در آتش فراق شعله ور شدم
تلاوت توسط استاد حامد شاکر نژاد درباره 3 - آل عمران از سایت شهید آوینی با عنوان سوره مبارکه آل عمران آیه 189 تا 195، حمد
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج مهدی سماواتی درباره زیارت امین الله از سایت عقیق با عنوان زیارت امین الله
سخنرانی توسط حجت الاسلام و المسلمین سید حسین هاشمی نژاد درباره دین از سایت راسخون با عنوان داستان های اخلاقی - زن دوم
مناجات توسط حاج سیدمجید بنی فاطمه از سایت عقیق با عنوان مناجات
مدایح (به شادی ) توسط حاج محمود کریمی بمناسبت رجب المرجب درباره امام علی علیه السلام از سایت شهید آوینی با عنوان شب،شب وصال می،می حلال دل (سال 88)
اذان توسط استاد حامد شاکر نژاد از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
ترتیل توسط شیخ شیرزاد عبدالرحمن طاهر درباره 67 - ملک از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره ملک - حفص از عاصم
ندبه انتظار توسط کربلایی حمید علیمی بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان ای ماه عالم آرا رحمی به حال زارم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جعفر سبحانی درباره حضرت رسول صلی الله علیه و اله از سایت راسخون با عنوان منزلت پیامبر صلی الله علیه و آله
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درباره دین از سایت راسخون با عنوان راه شکوفایی خلاقیت!
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره إبراهیم
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 95,455,785