خدمات تلفن همراه
آشپزی - بوریتو با مرغ و برنج
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
برنج 90گرم
روغن 1قاشق غذاخوري
پياز خرد شده 1عدد
ميخك پودر شده نصف قاشق چايخوري
پودر اورگانو 1قاشق چايخوري
گوجه فرنگي رنده شده 200گرم
سينه ي مرغ بدون استخوان و پوست 2قطعه
پنير چدار رنده شده 150گرم
تورتيلا با آرد سفيد 8عدد
نمك به ميزان لازم
طرز تهیه تورتيلا
آرد سفيد 500گرم
بيكينگ پودر 2/1قاشق مرباخوري
نمك كمي
روغن جامد يا مارگارين 100گرم
آب گرم 2/1ليوان
طرز تهیه
برنج را در آب جوشان يكي دو جوش مي دهيم و آبكش مي كنيم.
روغن را در ماهيتابه گرم كرده و پياز را تفت مي دهيم تا كمي طلايي شود.
سپس پودر ميخك و پودر اورگانو( يك نوع سبزي براي معطر كردن غذا) را به آن اضافه كرده و كمي تفت مي دهيم.
پس از آن برنج و گوجه فرنگي را ريخته، صبر مي كنيم تا برنج خوب بپزد و آب گوجه فرنگي تبخير شود.
مرغ را مي پزيم.
سپس آن را خرد كرده و همراه پنير چدار با برنج مخلوط مي كنيم.
فر را از قبل در حرارت 160 درجه ي سانتيگراد گرم مي كنيم.
نان ها را در داخل فويل مخصوص آشپزي مي پيچيم و داخل بشقابي روي بخار مي گذاريم تا نرم شوند.
از مواد مخلوط شده ي مرغ و برنج، داخل تورتيلا گذاشته و به صورت بقچه مي بنديم.
مي توانيد از نان لواش براي پيچيدن مواد مخلوط شده ي اين غذا استفاده كنيد.
هر كدام از بوريتوها را در ظرف فر گذاشته، رويش را با فويل مي بنديم و داخل فر مي گذاريم تا گرم بماند.آنگاه بعد از درست كردن همه ي بوريتوها، سرو مي كنيم.
آرد، بيكينگ پودر و نمك را در كاسه اي مخلوط كرده و با روغن جامد آميخته، سپس كم كم آب را اضافه مي كنيم تا جايي كه خمير به دست نچسبد.
خمير را ورز داده و حدود 10 تا 15 دقيقه در كيسه ي نايلون مي گذاريم تا بماند.
خمير را به 12 قسمت مساوي تقسيم مي كنيم و روي خميرها را با نايلون مي پوشانيم.
هر قسمت را با وردنه نازك و گرد باز مي كنيم.هر دايره حدوداً به قطر 25 تا 30 سانتيمتر باشد.
يك ماهي تابه ي چدني يا ماهي تابه اي كه تفلون نباشد را با حرارت زياد خوب گرم مي كنيم و بدون روغن هر نان را حدود يك دقيقه مي پزيم تا هر دو طرفش خوب پخته شود و كنار مي گذاريم.
نان ها را بعد از پخت، در دستمال پارچه اي مي پيچيم تا خشك نشود.
براي جذاب شدن شكل غذا مي توانيد آن را با انواع سبزي ها و سس گوجه تزيين كنيد
مراثی (نوحه) توسط حاج سلیم موذن زاده بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت علی اصغر ع از سایت تبیان با عنوان ای گوزل همرازیم اصغر
سخنرانی توسط استاد شهید مرتضی مطهری درباره 24 - نور از سایت راسخون با عنوان شهید مطهری | تفسیر سوره نور 7
تلاوت توسط استاد محمد صدیق منشاوی درباره 13 - رعد از سایت الکعبه با عنوان الرعد 20-31 تسجیلات الکویت
مدایح (به شادی ) توسط حاج سید مهدی میرداماد درباره حضرت معصومه س از سایت عقیق با عنوان ای دُر یمِ عصمت یا حضرت معصومه
مناجات توسط استاد محمد علی کریمخانی درباره راز و نیاز با خدا از سایت تبیان با عنوان الهی
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج محمود کریمی درباره دعای افتتاح از سایت عقیق با عنوان دعای افتتاح
ترتیل توسط شیخ أحمد عامر درباره 51 - ذاریات از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره ذاریات - حفص از عاصم
اذان از سایت شهید آوینی با عنوان گلبانگ اذان صابر
ندبه انتظار توسط حاج مهدی سلحشور بمناسبت محرم الحرام از سایت راسخون با عنوان شب 4 : روضه و مناجات با امام زمان علیه السلام
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان فرق بین شرط مقدم و شرط مؤخر بر کفالت چیست؟
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره الإنشقاق
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درباره دین از سایت راسخون با عنوان راه شکوفایی خلاقیت!
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 95,615,257