خدمات تلفن همراه
آشپزی - کباب دیگی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
گوشت چرخ شده مخلوط گوسفند و گوساله 750 گرم
پياز 2 عدد
گوجه فرنگي 4 عدد
سماق قرمز 2 قاشق غذاخوري
فلفل كبابي 6 عدد در صورت تمايل
روغن مايع به ميزان لازم
كره به ميزان لازم
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
تخم گشنيز به ميزان لازم
طرز تهیه
پياز را ريز رنده كنيد و كمي آب آن را بگيريد.
گوشت چرخ كرده را با پياز مخلوط كنيد.
نمك، فلفل، زردچوبه و پودر تخم گشنيز را اضافه كرده و گوشت و پياز را كاملاً با دست مالش دهيد يا با دستگاه غذاساز يكي دو چرخ بدهيد
كف تابه ي مورد نظر را كمي چرب كنيد و گوشت را با دست در تابه به ضخامت 2 تا 3 سانتي متر پهن كنيد و دست خود را خيس كنيد و سطح گوشت را كاملاً صاف كنيد.
با كفگير يا انگشت سبابه كباب هاي 4 سانتي متري درست كنيد و بين كباب ها فاصله دهيد.
گوجه فرنگي ها را پوست بگيريد و دو نيم كنيد و اگر كوچك بود درسته روي كباب ها بچينيد و تابه را روي اجاق بگذاريد.
در تابه را گذاشته، حرارت را كم كنيد.
كباب ها آرام آب انداخته و با آب خود مي پزند.
در 5 دقيقه ي آخر پخت سماق را روي كباب ها بپاشيد تا آب كباب تمام شده و كمي سرخ شود.
در صورت تمايل فلفل ها را ده دقيقه ي آخر به كباب ها اضافه كنيد و بعد از آماده شدن همراه با كته و كره سرو كنيد.
خواص
اين دستور 35 گرم كربوهيدرات، 140 گرم پروتئين، 180 گرم چربي و 2320 كيلوكالري انرژي دارد.
نکات
گوشت مخلوط گوساله و گوسفند را دو بار چرخ كنيد.
آب پياز را كمي بگيريد و با گوشت مخلوط كنيد تا كباب ها خيلي آب نيندازد.
مي توانيد گوجه فرنگي ها را پوست نكنيد.
پاشيدن سماق بر روي كباب ها اثر سوء گوشت قرمز را كم مي كند و جذب كلسترول آن را كاهش مي دهد.
در صورت استفاده از فلفل كبابي مي توانيد آن را همراه با گوجه فرنگي به كباب ها اضافه كنيد.
به گوشت كباب ها مي توانيد كمي جعفري خرد شده اضافه كنيد.
به گوشت كباب ها مي توانيد كمي شويد خرد شده اضافه كنيد.
به گوشت كباب ها مي توانيد فلفل تند يا فلفل شيرين ريز شده ي بدون تخم فلفل اضافه كنيد.
كباب ها را مي توانيد در سيني فر و يا پيركس در طبقه ي وسط فر با حرارت متوسط بپزيد.
كته ي كباب بشقابي را با كمي روغن مايع بپزيد و بعد كره را همراه با فلفل و يا جعفري مخلوط كرده و قالب بزنيد و روي كته سرو كنيد.
تلاوت توسط استاد سعید مسلم درباره 51 - ذاریات از سایت الکعبه با عنوان الذاریات والنجم ولقمر والنازعات 2
مراثی (نوحه) توسط حاج سلیم موذن زاده بمناسبت محرم الحرام درباره امام حسین علیه السلام از سایت شهید آوینی با عنوان گلچین سینه زنی های قدیمی 42
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج محمود کریمی درباره دعای مجیر از سایت عقیق با عنوان دعای مجیر
سخنرانی توسط علامه آیت الله مصباح یزدی درباره دین از سایت راسخون با عنوان داستان فدک
مناجات درباره راز و نیاز با خدا از سایت تبیان با عنوان الهی سینه ای ده آتش افروز/سید محمد معتمدی
ترتیل توسط أحمد صابر درباره 4 - نساء از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره نساء - حفص از عاصم
مدایح (به شادی ) بمناسبت ذی القعده درباره حضرت معصومه س از سایت شهید آوینی با عنوان مرغ دلم راهی قم می شود مرحوم اغاسی
اذان توسط استاد محمد صدیق منشاوی از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جعفر سبحانی درباره دین از سایت راسخون با عنوان مبحث: ملل ونحل / جلسه پنجاهم-تاریخچه فرقه مرجعه
ندبه انتظار توسط حاج منصور ارضی بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان بیا مهدی بیا دورت بگردم
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره یونس
کلیپ سخنان توسط استاد رائفی پور درباره دین از سایت فاراقلیط با عنوان برنامه ریزی مهدوی و زندگی مهدوی
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 95,158,809